Zaterdag 25 januari was er de open dag op Davidshof voor mogelijke toekomstige bewoners. We hadden geen idee hoeveel bezoekers er zouden komen en waren verheugd over de constante stroom van bezoekers. Een enorm succes dus.

Maar het succes wordt niet alleen afgemeten aan het aantal bezoekers. Minstens zo belangrijk is met welk gevoel de bezoekers weer het pand verlaten. En dat was vrijwel zonder uitzondering, enthousiast.

Men was blij verrast dat het historische deel qua sfeer behouden is gebleven en dat er daarbinnen een modern verpleeghuis is gebouwd. Met mooie appartementen voor zowel de somatische bewoners als de bewoners van Kleinschalig Wonen.

Het ontvangstcomité bestond uit ongeveer  10 medewerkers en 5 vrijwilligers. Aan het eind van de dag was het ontvangstcomité moe (en koud), maar ook erg voldaan omdat ze de hele dag tevreden gezichten om zich heen hadden gezien. Ongeveer 50 bezoekers hebben zich zaterdag ingeschreven. Deze bezoekers gaan we komende weken gaan bellen om definitieve afspraken te maken. Sommigen inschrijvers kunnen nauwelijks wachten tot juni. Kortom, een geweldige en geslaagde open dag!