De bezoekers van de Open dag waren vrijwel unaniem vol lof over het nieuwe Davidshof. De lichtinval in het atrium, de appartementen, de groepswoningen; men was vol lof over het resultaat. Er waren natuurlijk ook minpuntjes; die proberen we komende weken nog te verbeteren. Het belangrijkste minpunt was dat de liften niet goed werkten, waardoor een paar bezoekers wel erg lang op een groepswoning van het KSW moesten doorbrengen.

Het ging die dag vooral om nieuwe bewoners te werven. Dat is goed gelukt. Ongeveer 6 nieuwe bewoners voor KSW en misschien wel 10 voor de zorgappartementen. Of dat echt gaat lukken zal afhankelijk zijn van de huisbezoeken die we komende week gaan doen. Een mooi resultaat dus.

Ook hebben we 15 namen genoteerd van potentiele vrijwillers. Ook die gaan we de komende week verder benaderen om te bezien  wat ze voor ons kunnen betekenen.

Tenslotte de tuinkabouters: Er zijn er 45 gebracht, met dank aan Blokker die afgelopen week net een aanbieding had van (Oranje) tuinkabouters. Het WK kan dus beginnen in Davidshof.