Wij zijn op zoek naar een coördinerend verpleegkundige voor 24-28 uur per week

Wat ga je doen?

Zorg Thuis Wervershof is in ontwikkeling. De afgelopen jaren merken wij dat de bewonerspopulatie toeneemt in zorgzwaarte. Binnen de zorgverleningssituatie is sprake van gevarieerde en soms complexe meervoudige problematiek. Naast uiteenlopende chronische ziektebeelden en palliatieve zorg is er sprake van psychogeriatrische problematiek.

Als team zorg thuis willen wij blijven anticiperen op deze toegenomen zorgvragen. Wij zijn daarom op zoek naar 2 coördinerend verpleegkundigen. Deze coördinerend verpleegkundigen zullen meewerken in de  dagelijkse praktijk. Daarnaast krijgen zij de opdracht om onze teams verder te bekwamen en ondersteunen in de toenemende complexiteit. Dit houdt in dat zij de teams adviseren, coachen en (bij)scholen waar nodig.  Daarnaast krijgt de coördinerend verpleegkundige  een aandachtsgebied toegewezen welke zij organisatiebreed monitort. 

De coördinerend verpleegkundige verzorgt, verpleegt en begeleidt cliënten conform het zorgleefplan en coördineert en plant de zorg met andere disciplines rondom de cliënt. De verpleegkundige is samen met collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de 24 uurs organisatiebrede bereikbaarheid , is de vraagbaak en biedt zo nodig ondersteuning.

Concreet zijn er vijf resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: coördineren en plannen, verzorgen en verplegen, het bieden van ondersteuning en begeleiding, het opstellen van zorgleefplannen en overdragen van informatie. Daarnaast draagt de coördinerend verpleegkundige  bij aan de verbetering van de kwaliteit van zorg bij Zorg Thuis Werverhof en organisatiebreed.  De coördinerend verpleegkundige zal participeren in projecten en voorzitter zijn van werkgroepen.

Wat vragen we?

Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 en aantoonbare ervaring met het verplegen van cliënten. Je bent een expert in je vakgebied. Je bent een verbinder en coacht je teamleden waar nodig. Je hebt een kritische klinische blik en een discussie ga je niet uit de weg. Je verricht zelfstandig je werkzaamheden. Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent klantvriendelijk, integer en betrouwbaar.  Je bent in principe oproepbaar voor alle diensten, alle dagen. Je denkt mee in het professionaliseren van de verpleegkundige beroepsgroep binnen de organisatie.

Wat bieden we?

We bieden eerst een contract aan voor bepaalde tijd. Je leidinggevende bespreekt je functioneren met je en bepaalt aan de hand van die gesprekken de contractverlenging.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 50.

Je ontvangt leiding van de teamleider Zorg Thuis.  Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.


Wil je meer informatie?

Bel dan met Esther Bergmans Teamleider Zorg Thuis, telefoon: 033-4345600.

 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Wervershof
sluitingsdatum vacature:   31-12-2019
vacature id: 2248811
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu