Medewerkers van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis kijken terug op een paar mooie beursdagen tijdens de Carrièredagen. Samen met 19 andere zorginstellingen stonden we op 17 en 18 november in de stand van Utrecht Zorg. De mogelijkheid werd geboden om met het skillslab te oefenen in het injecteren, onder begeleiding van Martine, de opleidingsfunctionaris.

Ook werden bezoekers uitgenodigd deel te nemen aan een quiz. Een 15 tal quizvragen met als thema “dementie” konden worden beantwoord op een formulier en ingeleverd worden in de Quizbus. Door velen is hier enthousiast aan deel genomen. Onder de goede inzendingen worden 3 filmbonnen voor 2 personen verloot. Volgende week worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Met flyers die werden uitgereikt werd verwezen naar onze website en onze vacatures. Tevens werden belangstellenden (gediplomeerd helpende, verzorgenden en verpleegkundigen) uitgenodigd voor onze volgende netwerkborrel, donderdag, 30 november van 16.00-17.00 uur op onze locatie Davidshof.