Ter versterking van onze Flexpool zijn wij voor beide locaties op zoek naar enthousiaste collega’s voor de afdelingen Zorgthuis en Kleinschalig Wonen

Wil je graag werken in de zorg, maar liever geen vaste uren?

Voor extra flexibiliteit  zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s, zowel VerpleegkundienVerzorgenden IG als helpenden. 

 
 
Functie eisen: 

Het voor eht functie niveau vereiste diploma. Het kunnen omgaan met computerprogramma’s waaronder ECD. Je moet kunnen samenwerken met je team, en klantvriendelijk, integer en betrouwbaar zijn naar de cliënten. 

Het verzoek is of je in je brief duidelijk wilt aangeven naar welk team, locatie je voorkeur uitgaat. En aangeven wat je beschikbaarheid is (bv. de dagen/werktijden).

 

Meer informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreet van Wieren, teamleider Kleinschalig Wonen, 033 4216500. Of Esther Bergmans, teamleider Zorgthuis, 033-4345600.

Wil je een keer geheel vrjiblijvend kennismaken, sfeer proeven. Loop eens binnen tijdens onze maandelijkse netwerkborrel. De aankondiging van de eerstvolgende netwerkborrel staat op onze website vermeld:  www.pietersenbloklands.nl   Van harte welkom!

 

acquisitie wordt niet op prijs gesteld

———————————–
locatie: Davidshof
sluitingsdatum vacature:   28-07-2020
vacature id: 2103225
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu