Ter versterking van de Flexpool zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de afdeling Kleinschalig Wonen, locatie Wervershof, voor 16-24 uur p.week, verschillende diensten en woongroepen.

Wat ga je doen?

De Verzorgende IG is verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorging, verpleging en begeleiding van psychogeriatrische en/of somatische cliënten en het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Daarbij creëert de Verzorgende IG een huiselijke en veilige woonomgeving.

De Verzorgende IG is bevoegd en bekwaam tot het verrichten van voorbehouden verpleegtechnische handelingen die onder de taken van de verzorgende vallen.

Concreet zijn er vier resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: het uitvoeren van zorgtaken, het opstellen, bewaken en evalueren van zorgleefplannen, het bieden van sociale begeleiding en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden.

 

Wat vragen we?

Een diploma Verzorgende IG of vergelijkbaar. Je moet kunnen samenwerken met je team, en klantvriendelijk, integer en betrouwbaar zijn naar de clienten. Je bent in principe oproepbaar voor alle diensten, alle dagen en alle woongroepen.

 

Wat bieden we?

We bieden eerst een contract aan voor bepaalde tijd. Je leidinggevende bespreekt je functioneren met je en bepaalt aan de hand van die gesprekken de contractverlenging. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. Bij kleinschalig wonen wordt gewerkt in kleine teams waarin samenwerking belangrijk is. Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

 

Wil je meer informatie?

Bel dan met Sanne IJdo, Teamleiders Kleinschalig Wonen, telefoon: 033-4345600.

 

aquisitie wordt niet op prijs gesteld

———————————–
locatie: 
sluitingsdatum vacature:   31-12-2020
vacature id: 2485019
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu