Stem op het St. Pieters en Bloklands Gasthuis

AMERSFOORT – Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is geselecteerd en doet mee met Rabo Clubsupport. De bank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen door de verbindende factor en wil hun winst vieren met die verenigingen en stichtingen. Door de landelijke actie wil de Rabobank bijdragen aan versterking van de lokale samenleving. Ook voor het Gasthuis geldt dat wij onze bewoners willen blijven betrekken bij wat er in het Gasthuis zelf, maar ook wat er in de directe wijk en buurt gebeurt.

Daarom wil het St. Pieters en Bloklands Gasthuis haar bewoners dagelijks nieuws, informatie en voorlichting geven. Het Gasthuis wil dit klantvriendelijk en laagdrempelig aanbieden zodat het nieuws voor elke bewoner toegankelijk is. Dat kan gaan over activiteiten binnenshuis, lokaal nieuws vanuit de directe omgeving, service-berichten en tips en informatie over onderwerpen die interessant zijn voor deze doelgroep.

Het Gasthuis heeft de bijdrage van Rabo ClubSupport nodig om dit voor de bewoners mogelijk te maken. Stemt u ook voor het St. Pieters en Bloklands Gasthuis? U moet lid zijn (of worden) van de Rabobank.
De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019.

Leden krijgen een brief van de Rabobank met uitleg hoe er kan worden gestemd.

Meer info over de actie, klik hier.