Ben jij die sfeermaker?
St Pieters en Bloklands Gasthuis is op zoek naar een gastvrouw/-heer in de zorg

Wij zoeken
Ben jij gastvrij, behulpzaam en heb je gevoel voor het creëren van een huiselijke warme sfeer en heb je  affiniteit met ouderen ? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Functieomschrijving
Een lach op het gezicht van de cliënten, dat is wat jouw werkdag geslaagd maakt. Dit bereik je door een huiselijke en gemoedelijke sfeer te creëren. In de eerste plaats voor de cliënten, maar zeker ook voor familie en bezoek. Je vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, je zet koffie, ondersteunt de bewoner bij het eten en drinken en maakt een praatje. Je onderneemt activiteiten met de cliënten, zoals een spelletje spelen, een cake bakken, een wandeling en je verricht lichte huishoudelijke taken. Samen met collega’s zorg je voor een prettig woonklimaat. Je werkt in diensten van 6 uur.

Wij zoeken
Je hebt bij voorkeur een diploma MBO niveau 1 of 2, bijvoorbeeld richting zorg, welzijn ,of horeca, of  werkervaring op een vergelijkbaar niveau. Je spreekt de Nederlandse taal goed. Je beschikt over levenservaring. Je bent iemand die geduldig is. Verder voel je snel de dynamiek van een groep aan en lever jij een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van de woon/leef sfeer.

Wij bieden

Een bijzondere werkomgeving in ons historische pand in het centrum van Amersfoort. Een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT. De functie is ingedeeld in FWG 15. Werken in een dynamische omgeving. Een goede pensioenregeling en deelname aan een meerkeuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden via FiscFree.  St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor opleiding, initiatief en ontplooiing, zo kun je gebruik maken van een breed scala aan  e-learnings via REIN.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wytse Niepoth, teamleider Zorg Thuis (033-4216500).

Bij indiensttreding moet een verklaring omtrent gedrag (VOG) worden overlegd.

Solliciteren

Stuur je motivatie met CV in via de website www.pietersenbloklands.nl (via onderstaande button). Dit kan tot uiterlijk 21 augustus a.s.  Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan de interne kandidaat.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Davidshof
sluitingsdatum vacature:   21-08-2022
vacature id: 2998031
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu