Zoek jij de verbinding met onze bewoners? Kom dan als Helpende ons team Kleinschalig Wonen versterken!

Wat ga je doen?

De helpende werkt op een woning van Kleinschalig Wonen in een team bestaande uit zorgverleners van verschillend niveaus onder leiding van een teamleider. In een woning heeft zo’n 6 tot 9 bewoners met psychogeriatrische problematiek. Bovendien kan er sprake zijn van lichamelijke beperkingen ten gevolge van de ouderdomsklachten en/of chronische ziekten.
Jouw doel is het creëren van een huiselijke en veilige woonomgeving door het uitvoeren van basiszorg, het bieden van ondersteuning bij de voedingszorg, het begeleiden van cliënten en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden.
Concreet zijn er drie resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen:  bewoners ondersteunen en begeleiden, voedingszorg verrichten en huishoudelijke zorg verrichten.

Wat vragen we?

Een diploma Helpende of vergelijkbaar en het kunnen omgaan met computerprogramma’s. Je kunt goed samenwerken met je team, en bent klantvriendelijk, integer en betrouwbaar naar de bewoners. Natuurlijk heb je vaardigheden op het gebied van huishoudelijke en eenvoudige verzorgende taken. Verder heb je kennis van HACCP regelgeving en ben je in bezit van een medicatiecertificaat of bereid deze te behalen.

Wat bieden we?

Een baan voor een half jaar voor 24 uur per week i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof, met mogelijkheid tot verlening.
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 25: je salaris valt tussen de € 1.680,44 en € 2.305,18, afhankelijk van je ervaring. Dit is exclusief ORT.
St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

Wil je meer informatie?

Bel dan met Sanne IJdo, Teamleider KSW locatie Wervershof, telefoon: 033-4345600.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Wervershof
sluitingsdatum vacature:   07-07-2020
vacature id: 2529095
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu