Weet jij aandacht te hebben voor de bewoner tijdens de verzorging en haal je daar voldoening uit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als helpende werk je op de afdeling Zorg Thuis in een team bestaande uit zorgverleners van verschillend niveaus onder leiding van een teamleider. De cliënten hebben lichamelijke beperkingen ten gevolge van ouderdomsklachten en/of chronische ziekten. Bovendien is er sprake van psychogeriatrische problematiek en wonen bij ons cliënten met niet aangeboren hersenletsel. Concreet zijn er vier resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: verzorgende werkzaamheden, bieden van ondersteuning en begeleiding, uitvoeren van huishoudelijke taken en het overdragen van informatie.

Wat vragen we?
Een diploma Helpende of vergelijkbaar en het kunnen omgaan met computerprogramma’s. Je moet kunnen samenwerken met je team, bent klantvriendelijk, integer en betrouwbaar. Het stimuleren van bewoners tot zelfzorg is van belang. Je bent beschikbaar voor alle diensten, alle dagen.

Wat bieden we?
We bieden een contract aan voor de duur van een jaar. Je leidinggevende bespreekt je functioneren met je en bepaalt aan de hand van die gesprekken of je dienstverband wordt omgezet voor onbepaalde. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 25. De samenwerking in het team is hecht en betrouwbaar. St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

Wil je meer informatie?
Bel dan met Wytse Niepoth, Teamleider Zorg Thuis Davidshof, telefoon: 033-4216500.
Solliciteren kan middels onderstaande button, laat daar je gegevens, je cv en motivatiebrief achter en we nemen contact met je op!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: 
sluitingsdatum vacature:   31-08-2019
vacature id: 2277287
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu