Wij zoeken wegens uitbreiding in de formatie op korte termijn een

Kwaliteitsverpleegkundige (niveau 5) voor 24 – 28 uur per week

Wat ga je doen?

Je bent professional op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Jouw inspiratie is vanuit het cliëntperspectief. Dit doe je door te observeren en te signaleren op de diverse zorg afdelingen. Vanuit jouw specialisme bespreek je knelpunten, geeft feedback en creëert bewustwording rondom kwaliteit en bejegening. Dit gebeurt op zowel zorginhoudelijk cliëntniveau als op procesniveau met als doel de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Je zorgt er voor dat processen en procedures actueel zijn en worden opgenomen in het dagelijkse handelen van medewerkers. Daarbij ben jij goed bekend met, en gemotiveerd om de verschillende kwaliteitskaders die er afgelopen jaren zijn bij gekomen, een zinvolle plek te geven in het kwaliteitsdenken en handelen in het Gasthuis. Tevens heb je mede de coördinerende rol bij kwaliteitsaudits en bij uitvoering van PRISMA onderzoeken. Je krijgt ruimte om initiatief te nemen en bij te dragen aan kwaliteitsgerelateerde onderwerpen in het Gasthuis, zoals medicatieveiligheid.

De kwaliteitsverpleegkundige werkt nauw samen met de Beleidsmedewerker Zorg & Kwaliteit. Samen vorm je een tandem dat zorgteams,  teamleiders, zorgmanager en bestuurder ondersteunt en adviseert.

 

Wat vragen we:

  • Je hebt een diploma Verpleegkundige 5;
  • Je hebt ruime ervaring in de thuiszorg en WLZ-zorg; je beschikt over specialistische kennis over de doelgroep psychogeriatrie (belevingsgerichte zorg, visie van mevr. Dr. Anneke van der Plaats);
  • Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je kent de PDCA methodiek in hart en nieren en draagt deze methodiek uit;
  • Je weet hoe je een team enthousiasmeert met kwaliteit en veiligheid issues, je bent een steun en voorbeeld voor het team;
  • Je hebt een hands on mentaliteit en bent in staat om overstijgend te denken;
  • Je schrijft regelmatig een veranderingsvoorstel, beleidsnota of verbeterplan;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met veranderingstrajecten, je laat je niet uit het veld slaan door een veelheid aan factoren of een veranderende buitenwereld, maar brengt een echte verandering teweeg, waarbij je in staat bent het team hierin mee te nemen.

 

Wat bieden we?

We bieden een contract aan voor 1,5 jaar met zicht op een vast dienstverband. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 55, inschaling is afhankelijk van je ervaring.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor opleiding, initiatief en ontplooiing. Mocht kennis over de PRISMA (light) methodiek ontbreken, dan kan een training over de PRISMA aangeboden worden.

 

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag, neem dan contact op met Geralde Schreuder, zorgmanager, via telefoonnummer 033-4345600. Of kijk voor meer informatie over de organisatie op website www.pietersenbloklands.nl of bezoek onze facebookpagina.

 

Solliciteren?

Heb je belangstelling en wil je graag solliciteren dan nodigen we je van harte uit dit te doen via de website. Dit kan tot 15 december 2019. 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

———————————–
locatie: 
sluitingsdatum vacature:   14-12-2020
vacature id: 2423671
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu