Zeventien Amersfoorters ontvingen tijdens de lintjesregen op donderdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding. En één daarvan is onze vrijwilligster Annie Visser (op de foto zittend rechtsonder), zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Uit reacties, onder andere op onze facebook pagina,  blijkt dat veel medewerkers en bewoners het er over eens zijn dat Annie een lintje verdient!

Annie is al jaren vrijwilligster bij het Gasthuis en heeft een groot aantal daarvan in het winkeltje geholpen. Op dit moment helpt zij in het restaurant van locatie Davidshof, maakt zij kaarten en staat zij op de Kerstmarkt met eigen gemaakte spullen. Zij ondersteunt bij diverse activiteiten, zoals bij de viering van 625-jarig bestaan van het Gasthuis op 20 april jl. In het verleden hielp zij bij de dagopvang.

Bij de Protestantse Wijkgemeente Adventkerk is zij vrijwilligster. Ze verzorgt de bezoeklijsten voor de oudere gemeenteleden en helpt bij diverse activiteiten zoals bij de Adventviering. Daarnaast verzorgt zij de catering bij recepties, workshops en georganiseerde avonden.

Annie, het St. Pieters en Bloklands Gasthuis feliciteert jou met deze mooie, wel verdiende onderscheiding.