Op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2017 krijg je de kans om de beste werkgevers in diverse branches te ontmoeten tijdens De Nederlandse Carrièredagen in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

De Carrièrebeurs Zorg & Welzijn is onderdeel van De Nederlandse Carrièredagen. Carrièrebeurs Zorg & Welzijn 2017 wordt parallel aan de Nederlandse Carrièredagen georganiseerd op 17 en 18 november 2017. De beursvloer van Carrièrebeurs Zorg & Welzijn 2017 biedt bezoekers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met de werkgevers.

Ook het St. Pieters en Bloklands Gasthuis doet mee aan de Carrièrebeurs Zorg & Welzijn.  Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis vind je in de stand van UtrechtZorg bij de ingang van de beurshal. Op de plattegrond staat UtrechtZorg aangegeven. In totaal 19 zorgorganisaties uit Utrecht, Amersfoort e.o. presenteren zich daar.

Meer informatie is te vinden op de website www.carrierebeurs.nl. Klik hier voor meer informatie en de link voor een gratis entreebewijs. We ontmoeten je graag op 17 of 18 november!

Geef je de voorkeur aan een rustiger moment dan ben je welkom op onze volgende netwerkborrel. Deze is op donderdag 30 november van 16.00-17.00 uur op onze locatie Davidshof.