Ter versterking van ons team Zorg thuis zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de functie Verzorgende IG/Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

 

Wat ga je doen?

Je werkt op de afdeling Zorg Thuis  in een team bestaande uit zorgverleners van verschillend niveau onder leiding van een teamleider. Er wordt verpleeghuis zorg geleverd met de warmte van het Gasthuis.  Binnen de zorgverlening situatie is sprake  van gevarieerde en soms complexe meervoudige problematiek. Naast uiteenlopende chronische ziektebeelden en palliatieve zorg is er sprake van psychogeriatrische problematiek en co morbiditeit.

De medewerkers zijn flexibel inzetbaar binnen de afdeling Zorg Thuis. De werkzaamheden zijn zowel verzorgend als verpleegkundig van aard. Je bent bevoegd en bekwaam tot het verrichten van   voorbehouden verpleegtechnische handelingen die onder de taken van de   verzorgende vallen.

Concreet zijn er vijf resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: verzorgen en verplegen, het opstellen van zorgleefplannen, coördineren en plannen, bieden van ondersteuning en begeleiding en informatieoverdracht.

 

Wat vragen we?

Een diploma Verzorgende IG of vergelijkbaar en het kunnen omgaan met computerprogramma’s waaronder ECD.

Je kunt samenwerken met je team, je bent enthousiast, flexibel, klantvriendelijk, integer, positief en betrouwbaar  naar de cliënten. Het stimuleren van bewoners tot zelfzorg is an belang. Je bent inzetbaar voor alle diensten, alle dagen.

Je bent iemand die graag wil   (mee) bouwen aan een team die goede kwaliteit van zorg levert.

 

Wat bieden we?

We bieden eerst een contract aan voor bepaalde tijd. Je leidinggevende bespreekt met jou je functioneren en bepaalt aan de hand van die gesprekken de contractverlenging.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35 (Verzorgende IG), FWG 40 (EVV-er)

Bij Zorg Thuis wordt gewerkt met zelforganiserende teams. De samenwerking is hecht en betrouwbaar.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

 

Wil je meer informatie?

Bel dan met Wytse Niepoth, Teamleider Zorg Thuis, telefoon:   033-4216500.

 

Solliciteren?

Dan word je van harte uitgenodigd via onze website te reageren www.pietersenbloklands.nl

We zullen dan z.s.m. contact met je opnemen en komen graag met je   in gesprek.

acquisitie wordt niet op prijs gesteld

———————————–
locatie: Davidshof
sluitingsdatum vacature:   31-12-2019
vacature id: 2271685
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu