Onder de vleugels van het Gasthuis

Op de beide locaties kunt u gebruik maken van een bibliotheek, een restaurant en andere voorzieningen zoals een kapsalon en de pedicure.  Daarnaast biedt het Gasthuis een aantal services die u – naast de zorg en diensten waar u recht op heeft – kunt inkopen en die uw leven kunnen veraangenamen. Services waar u gebruik van kunt maken, wanneer u dit wenst en als aanvulling op de zorgverlening waar u voor in aanmerking komt.

Afhankelijk van uw indicatie heeft u recht op bepaalde diensten. Andere diensten zijn services die wij extra bieden om uw leven te veraangenamen en die u kunt inkopen, zoals de klusjesman, een activiteitenpakket, extra zorg en hulp in de huishouding, en het uitbesteden van uw was.

We bieden een aantal abonnementen waar u gebruik van kunt maken, zoals een ontbijt- en lunch en een dagschotel abonnement.

Bibliotheek locatie Wervershof

Kapsalon Styling bij M op beide locaties

In ons dienstenaanbod hebben we dit beknopt beschreven met de daarbij behorende kosten, voor de beide locaties.

Het Gasthuis maakt gebruik van een extern wascentrum. Hier vindt u  de tarievenlijst van de waskosten in 2020

Meer informatie
Voor meer informatie over onze diensten en de bekostiging hiervan in uw situatie, kunt u contact opnemen met de zorgbemiddelaar van het Gasthuis: zorgbemiddeling@pietersenbloklands.nl of telefonisch 033 4345600.