Onder de vleugels van het Gasthuis

Op de beide locaties kunt u gebruik maken van een bibliotheek, een restaurant en andere voorzieningen zoals een kapsalon en de pedicure.  Daarnaast biedt het Gasthuis een aantal services die u – naast de zorg en diensten waar u recht op heeft – kunt inkopen en die uw leven kunnen veraangenamen. Services waar u gebruik van kunt maken, wanneer u dit wenst en als aanvulling op de zorgverlening waar u voor in aanmerking komt.

Afhankelijk van uw indicatie heeft u recht op bepaalde diensten. Andere diensten zijn services die wij extra bieden om uw leven te veraangenamen en die u kunt inkopen, zoals de klusjesman, een activiteitenpakket, extra zorg en hulp in de huishouding, en het uitbesteden van uw was.

We bieden een aantal abonnementen waar u gebruik van kunt maken, zoals een ontbijt- en lunch en een dagschotel abonnement.

Bibliotheek locatie Wervershof

Beautysalon

In ons dienstenaanbod hebben we dit beknopt beschreven met de daarbij behorende kosten, voor de beide locaties. Voor de diensten en prijzen 2022 locatie Davidshof klik hier. Voor de diensten en prijzen 2022 locatie Wervershof klik hier.

Het Gasthuis maakt gebruik van een extern wascentrum. Hier vindt u de tarievenlijst van de waskosten in 2021.
Medio januari 2022 publiceren hier wij de nieuwe tarievenlijst van de waskosten in 2022.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze diensten en de bekostiging hiervan in uw situatie, kunt u contact opnemen met de zorgbemiddelaar van het Gasthuis: zorgbemiddeling@pietersenbloklands.nl of telefonisch 033 4345600.