Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is op zoek naar oud-collega’s die door hun pensionering afscheid hebben genomen van het Gasthuis. Het Gasthuis wil deze oud-collega’s nog graag eens ontmoeten en organiseert een informeel samenzijn.

Hanneke Turnhout, P & O adviseur, organisator van deze bijeenkomst. “Veel collega’s hebben zich jarenlang ingezet voor het Gasthuis. Vele oud-collega’s kennen locatie Davidshof alleen nog van voor de verbouwing. We zijn erg trots op hoe het is geworden en dit willen we graag laten zien.”

Het Gasthuis kent een rijk verleden. Turnhout: “We zijn ook benieuwd naar de verhalen en herinneringen van de gepensioneerden. Zij hebben tenslotte ook bijgedragen aan het Gasthuis zoals het nu is. We nodigen oud-medewerkers die met pensioen zijn gegaan dan ook van harte uit voor een bijeenkomst met rondleiding op locatie Davidshof.”

De bijeenkomst is op dinsdag 18 oktober vanaf 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Meer informatie en aanmelden kan via: h.turnhout@pietersenbloklands.nl. Telefoon: 033 434 5600.