Stelt u zich voor: betaalbaar wonen in het centrum van Amersfoort, in een mooi historisch gebouw, omringd door groen en de zorg ontvangen die u nodig heeft.

Heeft u interesse om in het Gasthuis te komen wonen en daar uitstekende (verpleeghuis)zorg te ontvangen? Kom dan vast op onze open dag kijken hoe de appartementen eruit komen te zien.

Op zaterdag 25 januari tussen 10.00 en 16.00 uur leiden wij u graag rond. U kunt dan informatie krijgen over het wonen en de zorg in het Gasthuis. Natuurlijk kunt u zich ook al inschrijven, zodat u tot de eerste bewoners kunt gaan behoren. De bouwplaats is veilig en schoon en voor rolstoelen toegankelijk.

Vanaf juni openen we weer de deuren van het historische St. Pieters en Bloklands Gasthuis in het centrum van Amersfoort.Na een twee jaar durende renovatie is het Rijksmonument omgetoverd tot een modern verpleeghuis met alle voorzieningen die daarbij horen. Er komen groepswoningen voor dementerende ouderen en zorgappartementen voor cliënten met een lichamelijke beperking.

Tot ziens in het Gasthuis: Achter Davidshof 1, 3811 BD Amersfoort.