Een feestje te vieren? Een vergadering? Een etentje met vrienden en familie? Of zoekt u een plekje voor uw vereniging, dan bent u bij de Gasteling aan het goede adres. De Gasteling bevindt zich op de begane grond van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis. We verhuren diverse ruimtes die elk een eigen sfeer hebben, geschikt voor veel doeleinden dus: van een verjaardag , een high tea, een baby shower tot vergaderingen en herdenkingsdiensten.

U kunt een ruimte op regelmatige basis huren bijvoorbeeld voor uw wekelijkse bridge avond, uw toneelclub of andere clubactiviteiten. Wij verhuren de volgende ruimtes:


> Café de Gasteling; een gezellig café waar het goed vertoeven is (ruimte voor ongeveer 40 personen).


> Brasserie Sofie; een mooi restaurant met een volwaardige horecakeuken en plaats voor ongeveer 60 personen.


> de Marktplaats; uitermate geschikt voor familiebijeenkomsten, vergaderingen, cursussen en andere bijeenkomsten. Afhankelijk van de opstelling en het doel biedt deze ruimte plaats voor 40 – 80 personen.

Café de Gasteling en de Brasserie beschikken over een eigen ingang. De ruimtes zijn met of zonder catering te huren (drank, ontbijt, lunch, borrelgarnituur of diner). Alle ruimtes zijn af te sluiten en voorzien van professionele geluidsapparatuur. De Marktplaats beschikt bovendien over professionele beeldapparatuur met televisie via een groot scherm.

Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het Gasthuis.

Meer weten over prijzen en mogelijkheden? Download dan onze banquetingmap.

Banquetingmap locatie Wervershof
Banquetingmap locatie Davidshof