De runners van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis maken zich op voor de Amersfoort City Trail die zondag 24 maart wordt gelopen. De startnummers en een mooie banner zijn inmiddels binnen!

Als deelnemer ontdek je de stad Amersfoort als nooit tevoren, zo geeft de organisatie aan op hun website. Al hardlopend passeer of doorkruis je de vele mooie plekken die deze prachtige stad te bieden heeft. De route loopt door buitengewone gebouwen en smalle steegjes. De start en finish van de Amersfoort City Trail bevindt zich aan rand van de historische binnenstad van Amersfoort, bij Stadscafé de Observant. De renners komen ook langs ons Gasthuis en is de Mannenzaal onderdeel van de route. Eén van de mooiste historische parels van Amersfoort en met zijn 22 bewaarde bedstedes uniek, zelfs voor Europa.

De lopers kiezen een afstand van 10 of 13 kilometer. Onze deelnemers zijn er klaar voor. Onder leiding van André en Hennie hebben zij de afgelopen maanden geoefend.

Meer over de route vindt u door hier te klikken. Nu duimen we nog voor mooi weer, maar naar het zich nu laat aanzien, komt dat helemaal goed.

Alle renners wensen wij een mooie en sportieve dag.