Ter versterking van ons team Zorg thuis (locatie Davidshof) zijn wij op zoek naar een enthousiast collega voor de functie van Verpleegkundige

 

Wat ga je doen?

De verpleegkundige werkt op een afdeling Zorg Thuis.  Er wordt verpleeghuis zorg geleverd met de warmte van het Gasthuis.  Binnen de zorgverlening situatie is sprake van gevarieerde en soms complexe meervoudige problematiek. Naast uiteenlopende chronische ziektebeelden en palliatieve zorg is er sprake van psychogeriatrische problematiek en co morbiditeit.

De verpleegkundige verzorgt, verpleegt en begeleidt cliënten conform het zorgleefplan en coördineert en plant de zorg met andere disciplines rondom de cliënt. De verpleegkundige is samen met collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de 24 uurs organisatie brede bereikbaarheid ( onder diensttijd), is de vraagbaak en biedt zo nodig ondersteuning.

Concreet zijn er vijf resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: coördineren en plannen, verzorgen en verplegen, het bieden van ondersteuning en begeleiding, het opstellen van zorgleefplannen en overdragen van informatie.

Er wordt gewerkt volgens een rooster en je bent inzetbaar op alle diensten.

 

Wat vragen we?

Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 en ruime ervaring met het verplegen van cliënten.

Je kunt samenwerken met je team, je bent enthousiast, flexibel, klantvriendelijk, integer, positief  en betrouwbaar  naar de cliënten.  Je hebt tact en inlevingsvermogen. Het stimuleren van bewoners tot zelfzorg is van belang. Je bent iemand die graag wil (mee) bouwen aan een team die goede kwaliteit van zorg levert.

 

Wat bieden we?

We bieden een contract aan voor de duur van 1 jaar, met de intertie deze om te zetten naar onbepaalde tijd

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

Bij Zorg Thuis wordt gewerkt met zelforganiserende teams. De samenwerking is hecht en betrouwbaar.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Wytse Niepoth, teamleider, T.  033-4216500. Ivm vakantie tot 18 augustus waargenomen door Margreet van Wieren.  Of bezoek onze website www.pietersenbloklands.nl

 

Solliciteren?

Je wordt van harte uitgenodigd te solliciteren via onze website.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Davidshof
sluitingsdatum vacature:   25-08-2020
vacature id: 2271675
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu