Enthousiaste collega gezocht voor ons nachtdienstteam voor 24-32 uur per week. Daarnaast werk je minimaal 4 diensten per maand overdag of ’s avonds om feeling te houden met je collega’s

Wat ga je doen?

De verpleegkundige werkt op de afdeling Zorg Thuis in een team bestaande uit zorgverleners van verschillend niveau onder leiding van een teamleider. Het team is enthousiast en betrokken en gaat het bieden van kwalitatieve goede zorg. Ook geef je ’s nachts zorg aan bewoners van Kleinschalig wonen. Daarnaast ben je voor de gehele organisatie de verpleegkundige achterwacht. Collega’s kunnen voor advies en calamiteiten bij je terecht. Je hebt dan de bevoegdheid om keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen.

De cliënten hebben lichamelijke beperkingen ten gevolge van de ouderdomsklachten en/of chronische ziekte en psychogeriatrische aandoeningen. Jij bent flexibel inzetbaar binnen de gehele locatie tijdens de nachtdiensten. Samen met jou collega heb je de zorg en verantwoordelijk in de nacht voor de locatie Davidshof. De werkzaamheden zijn zowel verzorgend als verpleegkundig van aard.

Wij vragen

 • Diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5
 • Een BIG registratie. Mocht je niet meer BIG geregistreerd zijn dan kunnen we spreken over de mogelijkheden voor Her registratie.
 • In staat zijn zelfstandig en doortastend te werken, maar ook in teamverband 
 • Zich kunnen verplaatsen in de situatie van zorgvragers, handelen met begrip en respect 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Van kandidaten vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

 Wij bieden 

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1,5  jaar, met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd. 
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO VVT 
 • Uitgebreide scholingsmogelijkheden die aansluiten jouw wensen.
 • Een team met gemotiveerde collega’s in een monumentaal gebouw wat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd
 • Een warme kleinschalige organisatie , met korte lijnen waarin jij een belangrijke rol mag spelen in kwaliteitsverbeteringen.

 

Werktijden

Je werkt in aaneengesloten je nachtdiensten van 22.45 uur -07.15 uur. Daarnaast werk je minimaal 4 diensten overdag of ’s avonds.  

 

Informatie

Graag komen we met jou in gesprek om te kijken naar jouw wensen en mogelijkheden, talenten en competenties. Contracturen zijn bespreekbaar, ook als je minder uur wilt werken. Voor meer informatie neem contact op met  Wytse Nijpoth, teamleider Zorg Thuis, tel. 033 4216500 of Geralde Schreuder Zorgmanager 033-4345600

 

acquisitie wordt niet op prijs gesteld

———————————–
locatie: 
sluitingsdatum vacature:   31-12-2019
vacature id: 2351395
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu