Verpleegkundigen (Zorg thuis, locatie Davidshof) voor 24-28 uur p.week

Ter versterking van ons team Zorg thuis (locatie Davidshof) zijn wij op zoek naar 2 collega’s voor de functie van Verpleegkundige

Wat ga je doen?

De verpleegkundige werkt op een afdeling Zorg Thuis. Binnen de zorgverleningsituatie is sprake van gevarieerde en soms complexe meervoudige problematiek. Naast uiteenlopende chronische ziektebeelden en palliatieve zorg is er sprake van psychogeriatrische problematiek.

De verpleegkundige verzorgt, verpleegt en begeleidt cliënten conform het zorgleefplan en coördineert en plant de zorg met andere disciplines rondom de cliënt. De verpleegkundige is samen met collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de 24 uurs organisatie brede bereikbaarheid ( onder diensttijd), is de vraagbaak en biedt zo nodig ondersteuning.

Concreet zijn er vijf resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: coördineren en plannen, verzorgen en verplegen, het bieden van ondersteuning en begeleiding, het opstellen van zorgleefplannen en overdragen van informatie.

 

Wat vragen we?

Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 en ruime ervaring met het verplegen van clienten. Je moet kunnen samenwerken met je team, en zelfstandig je werkzaamheden verrichten binnen globale richtlijnen en zorgplannen. Je hebt tact en inlevingsvermogen en bent klantvriendelijk, integer en betrouwbaar.  Er wordt gewerkt volgens een rooster en je bent in principe inzetbaar voor alle diensten, alle dagen.

 

Wat bieden we?

We bieden een contract aan voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 45.

Bij Zorg Thuis wordt gewerkt met zelforganiserende teams. De samenwerking is hecht en betrouwbaar.

St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.


Solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Margreet van Wierern, teamleider, via 033-4216500.

 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Davidshof
sluitingsdatum vacature:   31-03-2019
vacature id: 2145003
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu

 

Door |2019-02-23T06:00:29+00:0023 februari 2019|