Ter versterking van onze Flexpool zijn wij op zoek naar twee enthousiaste collega’s voor de afdeling Kleinschalig Wonen, locatie Wervershof, voor 12-16 uur per week

Wil je graag werken in de zorg, maar liever geen vaste uren?

Voor extra flexibiliteit  zijn wij op zoek naar  twee enthousiaste VIG-ers voor de afdeling Kleinschalig Wonen, locatie Wervershof. 

 

Wat ga je doen?

De Verzorgende IG is verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorging, verpleging en begeleiding van psychogeriatrische en/ of somatische cliënten en het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Daarbij creëert de Verzorgende IG een huiselijke en veilige woonomgeving.
De Verzorgende IG is bevoegd en bekwaam tot het verrichten van voorbehouden verpleegtechnische handelingen die onder de taken van de verzorgende vallen.
Concreet zijn er vier resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen:  het uitvoeren van zorgtaken, het opstellen, bewaken en evalueren van zorgleefplannen, het bieden van sociale begeleiding en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden.

Wat vragen we?

Een diploma Verzorgende IG of vergelijkbaar en het kunnen omgaan met computerprogramma’s waaronder ECD. Je moet kunnen samenwerken met je team, en klantvriendelijk, integer en betrouwbaar zijn naar de clienten.  Je bent in principe oproepbaar voor alle diensten, alle dagen.

Wat bieden we?

We bieden eerst een contract aan voor bepaalde tijd. De intentie is om deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35.
Bij kleinschalig wonen wordt gewerkt in kleine teams met gemotiveerde collega’s waarin samenwerking belangrijk is.
St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

Wil je meer informatie?

Bel dan met Sanne IJdo, Teamleider Kleinschalig Wonen, telefoon: 033-4345600.

 

 

 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: 
sluitingsdatum vacature:   31-07-2019
vacature id: 2228731
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu