Loop jij warm voor goede zorg? Dan ben je van harte welkom!

De Verzorgende IG is verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorging, verpleging en begeleiding van psychogeriatrische bewoners en het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Daarbij creëer je samen met je collega’s een huiselijke en veilige woonomgeving.
De Verzorgende IG is bevoegd en bekwaam tot het verrichten van voorbehouden verpleegtechnische handelingen die onder de taken van de verzorgende vallen.
Concreet zijn er vier resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen:  het uitvoeren van zorgtaken, het opstellen, bewaken en evalueren van zorgleefplannen, het bieden van sociale begeleiding en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning aan een vaste groep bewoners. Jullie organiseren de zorg zo optimaal mogelijk binnen de afgesproken kaders van het zorgleefplan.

Ook begeleid je leerlingen en stagiaires tijdens de uitvoering van de zorgverlening en geeft bijzonderheden door aan de praktijkbegeleiding.

Tenslotte draag je zorg voor een goede verslaglegging en overdracht.

 We vragen

 • Een diploma verzorgende IG (niveau 3)
 • Je kunt zelfstandig werken binnen een team.
 • Je herkent je in onze kernwaarden Warmte van het Gasthuis, Goede zorg, Verbinding en Leren.
 • Je bent klantvriendelijk, integer en betrouwbaar en weet onze bewoners zich veilig en op hun gemak te laten voelen in hun woongomging.
 • Je bent beschikbaar voor alle dag- en avonddiensten
 • Verklaring Omtrent Gedrag

We bieden

 • Allereerst een fijn team wat van aanpakken weet en graag kennis met je maakt
 • Een contract voor 1 jaar,  met de intentie deze om te zetten naar een vaste aanstelling
 • De functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35 cao VVT, ook de overige arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, verlof en eindejaarsuitkering zijn conform cao VVT
 • Een goede pensioenregeling en deelname aan een meerkeuzepakket secundaire arbeidsvoorwaarden via FiscFree
 • St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor opleiding, initiatief en ontplooiing, zo kun je gebruik maken van een breed scala aan e-learnings via REIN

Informatie
Sanne IJdo, teamleider kleinschalig wonen locatie Wervershof is graag bereid vragen te beantwoorden, te vertellen over het team/organisatie, een afspraak te maken voor nadere kennismaking.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op website www.pietersenbloklands.nl of bezoek onze Facebookpagina of volg ons op Instagram.

Solliciteren

Dit kan middels onderstaande button. “Je bent van harte uitgenodigd”.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

———————————–
locatie: Wervershof
sluitingsdatum vacature:   31-05-2022
vacature id: 2870379
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu