Verzorgenden – IG (Kleinschalig Wonen, locatie Davidshof), uren in overleg

Loop jij warm voor goede zorg? Kom dan ons team versterken als Verzorgende IG !

Wat ga je doen?

De Verzorgende IG is verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorging, verpleging en begeleiding van psychogeriatrische en/ of somatische cliënten en het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Daarbij creëert de Verzorgende IG een huiselijke en veilige woonomgeving. De Verzorgende IG is bevoegd en bekwaam tot het verrichten van voorbehouden verpleegtechnische handelingen die onder de taken van de verzogende vallen. Concreet zijn er vier resultaatgebieden die in je werk veelvuldig voorkomen: het uitvoeren van zorgtaken, het opstellen, bewaken en evalueren van zorgleefplannen, het bieden van sociale begeleiding en het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden.

Wat vragen we?

Een diploma Verzorgende IG of vergelijkbaar en het kunnen omgaan met computerprogramma’s waaronder ECD. Je moet kunnen samenwerken met je team, en klantvriendelijk, integer en betrouwbaar zijn naar de clienten.  Er wordt gewerkt volgens een rooster en in principe ben je alle dagen, alle diensten inzetbaar.

Wat bieden we?

We bieden eerst een contract aan voor bepaalde tijd. De intentie is om deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Salaris en overige arbeidsvoowaarden zoals reiskostenvergoeding en verlof zijn conform CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 35. Bij kleinschalig wonen wordt gewerkt in kleine teams met gemotiveerde collega’s waarin samenwerking belangrijk is. St. Pieters en Bloklands Gasthuis is volop in ontwikkeling, dit biedt ruimte voor initiatief en ontplooiing.

Wij zoeken diverse collega’s voor onze 7 woningen. Wij horen graag van jou hoeveel uren je per week wilt werken, in overleg met elkaar kijken we wat mogelijk is.

Wil je meer informatie?

Bel dan met Margreet van Wieren, Teamleider Kleinschalig Wonen, telefoon: 033-4216500.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

———————————–
locatie: Davidshof
sluitingsdatum vacature:   31-03-2019
vacature id: 2145053
———————————–

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu

 

Door |2019-02-23T06:00:29+00:0023 februari 2019|