Koningsdag 2019 in Amersfoort, een bijzondere ervaring. Vandaag, 27 april, is er zowel op locatie Wervershof als locatie Davidshof genoten van oranje tompoucen, koningsspelletjes in huis en een hoop gezelligheid. Op een groot scherm konden de bewoners, samen met familie en vrijwilligers, het bezoek van de Koninklijke familie aan Amersfoort live volgen.

En het weer zat precies op tijd mee, zodoende konden onze bewoners op locatie Davidshof buiten plaatsnemen in het voor hen gereserveerde (vip)bewonersvak. Een prachtige ervaring waar zij zichtbaar van genoten. Een hele kleine compilatie van het bezoek aan Amersfoort hieronder. Ook op Facebook zullen we onze ervaringen delen. Graag delen we ook de video, gemaakt door de heer Stokker met een prachtig verslag van het moment dat de koninklijke familie langs de bewoners wandelde. Een bijzondere ontmoeting met de bewoners, mooi weergegeven. Om nogmaals mee te beleven of terug te zien: klik hier.

Naast de 105-jarige bewoonster, mevrouw Werther, werden meerdere bewoners door de media geïnterviewd.  Met ons eigen vrijmarkt op het pleintje, muziek en het speciale Koningsdagbuffet, maakte ook het Gasthuis deel uit van ‘Wij Amersfoort’.